Lang pause, nye muligheter

Lang pause, nye muligheter

Noen blogger daglig. Med stor familie, jobb og verv i politikken og et års utenlandsopphold bak meg har jeg hatt en bloggfri periode. Nå forsøker jeg å komme til sans og samling igjen, uten å skape forventninger om noe bloggskred. Daglige eller ukentlige blogginnlegg er ikke min greie. Jeg ønsker å skrive noe meningsfylt når jeg først setter meg ned, og da tar det gjerne tid. Jeg har ikke mye ledig tid. Punktum.

Men – det har jo skjedd en hel del siden jeg var på blogg-luften sist.

Etter at Høyre gikk inn i regjering høsten 2013 ble det foretatt mange rokkeringer i alle delene av Høyre, sentralt og lokalt. Da den store kabalen nådde Oslo Høyres bystyregruppe, ble jeg spurt om å overta som fraksjonsleder for byutvikling. Jeg leder nå Høyres gruppe på 10 personer (5 faste og 5 varamedlemmer) i Byutviklingskomitéen, og er Høyres talsperson innenfor byutvikling i bystyret. Maken til spennede jobb skal du lete lenge etter.

Deretter, i januar 2014, ble jeg valgt til ny leder av Oslo Høyres kvinneforum. Flere utfordringer, mer moro! Nå gleder jeg meg veldig til å fylle kvinneforum med blå politikk sammen med et styre bestående av 9 flotte damer. Mer om det etter hvert.

Jeg har med andre ord nok å henge fingrene i. Mindre ledig tid. Men litt blogging blir det heretter.